Natuurlijk met je eigen wimpers!

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen. De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat ik gebruik maak van goedgekeurde/veilige vloeistoffen. Lash lifting zorgt voor een mooie open blik en is geschikt voor alle type wimpers: kort, lang, dik, dun, recht of al enigszins gekruld. De lash lift is ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een speciale gelegenheid hebt. Of gewoon, omdat je het gemakkelijk vindt.

Lash Lifting (Wimperlifting)

75 minuten - € 72,-

Lash Lifting is een behandeling die je eigen wimpers lift en krult, zonder gebruik te maken van wimperextensions of wimperkrultang. Naast het liften en kullen worden de wimpers ook geverfd. Deze behandeling is eventueel uit te breiden met aanvullingen op gezichtsbehandelingen.

Weken met mooie wimpers!

Door lash lifting lijken je wimpers langer en heb je weken de perfecte krul. Gemiddeld blijft het resultaat van een lash lift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus.

Houd er rekening mee dat je 24 uur voor je afspraak geen mascara gebruikt en zonder oogmake-up naar de salon komt. Zodra de lash lift klaar is, raad ik aan diezelfde dag geen mascara te dragen en de haartjes niet nat te laten worden.

Ben je in verwachting? Dan kan ik vooraf helaas niet garanderen dat de lash lift goed pakt. Meestal wel, maar in sommige gevallen niet door de hormonen.

“Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal.”

Lees hier de veelgestelde vragen over een lash lift. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. 

Gemiddeld blijft het resultaat van lash lift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een snelle groeicyclus? Dan houdt het resultaat ongeveer 6 weken. Heb je een langzame groeicyclus? Dan kan het resultaat wel 8 weken zichtbaar blijven.

Nee, de behandeling is niet schadelijk. Ik werk alleen met de kwalitatief hoogwaardige producten van Lash Extend. Tijdens de behandeling gebruik ik siliconen pads en zachte oogpads voor onder ogen.

Wanneer je wimpers beschadigd zijn, bijvoorbeeld door een wimperkruller of wimperextensions, is een lash lift behandeling niet mogelijk. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen.

Gemiddeld houdt een lash lift 6 tot 8 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus. Daarna kan je een nieuwe lash lift laten doen, na ongeveer 6 weken.

Dat is mogelijk. Het is natuurlijk niet uitgesloten dat er een ander bestanddeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn.

Ik adviseer om de eerste dag na de lash lifting geen mascara of oogcrème te gebruiken. Zo blijft het resultaat het langste mooi.

Nee, de eerste 24 uur moeten je wimpers zo droog mogelijk te blijven. Ook adviseer ik je om geen gebruik te maken van de zonnebank of sauna. Na 24 uur kan je weer alles doen zoals gewoonlijk.

Na 48 uur kun je je ogen reinigen met make-up reiniger. Ik adviseer je wel een remover zonder olie te gebruiken.

Ja, dat is mogelijk. Zeker bij het gebruik van een wimperserum kun je het resultaat van de lash lift verlengen, waardoor je langer van de lash lift geniet. Mijn advies is om 2 dagen voor de behandeling te stoppen met het product dat je gebruikt. Weer 2 dagen na de behandeling mag je de producten die je gebruikt weer gaan gebruiken.

De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de lash lifting in verband met je hormonen minder goed pakt, of juist te goed pakt. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Als je hooikoorts hebt, heb je vaak jeuk en traanogen. De wimpers moeten de eerste 24 uur na de behandeling droog blijven. Tijdens deze eerste 24 uur is het ook beter om niet in je ogen te wrijven. Dat is met hooikoorts soms behoorlijk lastig. Ik adviseer je om te wachten tot je over het vervelendste punt heen bent.

Het kan voorkomen dat je niet tegen een bestanddeel in het product kunt. Geen paniek! Haal bij de drogist anti-histaminetabletten. Een koude vochtige doek helpt tegen jeuk. Na een aantal dagen zal de irritatie verdwijnen. Reacties komen gelukkig voor bij een zeer kleine groep mensen. Neem sowieso even contact met mij op, dan geef ik je advies.