Hoi, ik ben Mirja!

Je weet mijn naam inmiddels. Ik kan mij voorstellen dat je graag wilt weten bij wie jij op de stoel ligt. Ik vertel je daarom graag wat meer over mezelf!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beautybranche als schoonheidsspecialiste en visagiste, is het nog steeds mijn passie. Na een decennium werkzaam te zijn geweest in verschillende salons, besloot ik in 2012 mijn eigen salon te openen. Een droom die werkelijkheid werd. Het is fantastisch om behandelingen op mijn eigen manier te kunnen geven en om tijd te kunnen besteden aan mijn klanten.

Ik ben gestart in Wirdum waar ik een bovenruimte huurde bij Knipkeamer Rixt. Hier heb ik met veel plezier gewerkt! Maar toen kreeg ik de mogelijkheid om mijn salon aan huis te vestigen. Op 1 september 2016 openden de deuren van mijn nieuwe salonruimte in Hurdegaryp. Een heerlijke lichte en ruime salon op de begane grond. Ik ben daar nog elke dag heel erg trots op!

In de afgelopen jaren heb ik vele verschillende opleidingen gevolgd om mezelf up-to-date te houden en meer kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Dat vind ik erg leuk, maar ook belangrijk. Zo kan ik jou op de best mogelijke manier blijven helpen.

“Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal.”

In mijn salon hoop ik je in de watten te kunnen leggen, maar minstens zo belangrijk vind ik dat we samen werken aan een nog mooiere huid. Je kunt bij mij dan ook terecht voor zowel een ontspannende als een huid verbeterende behandeling.

Goede producten en behandelingen die op een natuurlijke wijze werken vind ik heel belangrijk. Mijn keuze voor de merken die ik in de salon gebruik en verkoop zijn dan ook weloverwogen. Ik adviseer je graag over producten die bij jouw huid en wensen passen.

Naast gezichtsbehandelingen voor de huid, verzorg ik ook visagie! Heb je binnenkort een bruiloft, feestje of fotoshoot? Dan doe ik graag jouw make-up. Daarnaast kun je bij mij terecht voor een persoonlijk make-up advies.

Wat ook geschikt is voor een feestje of bruiloft: een Spray Tan! Ik breng een mooie, egale kleur bij jou aan. Zo kun jij met bruine benen op pad.

Mijn klanten omschrijven mij als: vakkundig, gezellig, laagdrempelig, professioneel en meedenkend.

Echt persoonlijk!

Dan nog een stukje over Mirja in het leven buiten de salon.

Ik woon samen met mijn man Johan en onze meiden Lena en Mila. We zijn enorm trots op onze dames en genieten volop van ze!

Ik hou van gezelligheid, lekker eten (ik lust echt bijna alles, maar sushi is wel favoriet), zelf dansen of ernaar kijken, wandelen, shoppen, film kijken, uitslapen.. helaas is dit verleden tijd de meiden houden van vroeg opstaan.

Mijn favoriete stad is Hamburg. Mijn moeder komt hier vandaan, dus dat maakt het extra speciaal voor mij.

— Zie ik je snel? Dan leren we elkaar nog beter kennen. Tot ziens in de salon! Liefs Mirja