Even tijd voor jezelf!

Mijn wellness behandelingen bestaan uit 3 verschillende type behandelingen.

Tijdens deze behandelingen werk ik met het fijne merk Sans Soucis. Een veelzijdig merk met een groot aanbod. Heerlijke zachte geuren en een hoge huidtolerantie waardoor je een wellnessgevoel beleeft. Hier kan ik ik vele huidtypes mee behandelen. Denk aan de gevoelige huid, gecombineerde huid, vette huid, vochtarme huid, droge huid en de huid die een anti-age boost kan gebruiken. Je kunt deze behandelingen combineren met korte behandelingen, zoals epileren, verven en harsen.

Reinigende behandeling

30 minuten € 39

Bij deze behandeling krijg je een huidanalyse, reiniging van de huid, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden en een serum. We sluiten af een dagverzorging.

“Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal.”

Reinigende comfort behandeling

60 minuten € 68

Een uitgebreide behandeling om de huid te reinigen en te verzorgen. De behandeling bestaat uit een huidanalyse,  reiniging, een peeling, verwijderen van onzuiverheden, een masker , een serum en een dagverzorging.

Comfort deluxe behandeling

90 minuten € 89

Tijdens de comfort deluxe behandeling geniet je van een compleet pakket. Naast een goede reiniging krijg je een heerlijke decolleté-, nek-  en gelaatsmassage. Niet alleen goed voor de doorbloeding, maar ook om te relaxen. Bij deze behandeling breng ik ook een masker aan die bij de behoefte van de huid past.

Korte behandelingen

Bij korte behandelingen kun je denken aan epileren, verven en harsen.
Deze modules zijn alleen te combineren met een gezichtsbehandeling.
Epileren kan bij mij in de salon met hars of handmatig met een pincet.

Wil je een donkere kleur van de wenkbrauwen, dan is verven een mooie natuurlijke manier om je wenkbrauwen tot ongeveer 4 weken te kleuren. Ook lijken ze voller als je ze verft. De kleur overleggen we uiteraard.

Het is ook mogelijk om de wimpers te verven. Als deze erg licht zijn geeft dit zeker een mooi effect. Ook handig als je gevoelig bent voor mascara.

In combinatie met de Lash Lifting worden de wimpers nog intenser zwart.

Harsen kan worden gedaan voor bovenlip, kin, kaaklijn en wangen. Ik gebruik in mijn salon altijd een zachte azuleen hars, deze is ook geschikt voor de gevoelige huid.