Wees ook lief voor je huid

Reinigende behandeling

30 minuten € 39

Bij deze behandeling krijg je een huidanalyse, reiniging van de huid, een peeling, het verwijderen van onzuiverheden en een serum. We sluiten af een dagverzorging.

Reinigende comfort behandeling

60 minuten € 68

Een uitgebreide behandeling om de huid te reinigen en te verzorgen. De behandeling bestaat uit een huidanalyse,  reiniging, een peeling, verwijderen van onzuiverheden, een masker , een serum en een dagverzorging.

Comfort deluxe behandeling

90 minuten € 89

Tijdens de comfort deluxe behandeling geniet je van een compleet pakket. Naast een goede reiniging krijg je een heerlijke decolleté-, nek-  en gelaatsmassage. Niet alleen goed voor de doorbloeding, maar ook om te relaxen. Bij deze behandeling breng ik ook een masker aan die bij de behoefte van de huid past.

Korte behandelingen

Korte behandelingen zijn alleen te combineren met een gezichtsbehandeling. Bij een korte behandeling kun je denken aan epileren of harsen. Je kunt je bovenlip, kin, kaaklijn en wangen harsen. Ik gebruik een hars die ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Een andere korte behandeling is verven van je wenkbrauwen. Een mooie, natuurlijke manier om je wenkbrauwen tot ongeveer 4 weken te kleuren. Ook lijken ze voller als je ze verft!

Je kunt ook je wimpers verven. In combinatie met de lash lifting krijg je wimper een mooie krul!

Aanvullingen op gezichtsbehandelingen

Epileren € 11

Wenkbrauwen verven € 10

Wimpers verven € 15

Wimpers en wenkbrauwen verven € 20

Bovenlip harsen € 10

Bovenlip en kin harsen € 14

Bovenlip, kin, hals/kaaklijn € 19

Bovenlip, kin, hals/kaaklijn, wangen € 22

Make-up € 19

Anti-acne treatment

60 minuten € 79

Tijdens deze behandeling behandel ik je huid met daarvoor speciaal ontwikkelde producten van Biodroga Medical Institute. Deze producten geven de huid niet alleen een diepe reiniging, maar kalmeren en helpen ook om de talgproductie te normaliseren. Deze behandeling is geschikt voor de onzuivere, droge, gecombineerde en vette huid.

Sensitive treatment 

60 minuten € 79

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de hyper gevoelige huid. Bijvoorbeeld een huid die vaak allergische reacties vertoont, een huid met pigmentvlekken of een zeer droge huid. Het doel van deze behandeling is irritaties en roodheid verminderen. Je huid zal zichtbaar ontspannen en beter in evenwicht komen.

Moisture treatment

60 minuten € 79

Deze behandeling richt zich met name op de verbetering van de vochtarme, schrale huid. Je krijgt een intensief voedende en beschermende behandeling die jouw huid zichtbaar laat ontspannen en voelbaar zachter maakt. We zorgen ervoor da je huid beter vocht kan openemen. Zo wordt je huid soepeler! Ook verminderen droogtelijntjes en kleine rimpels.

Specials

Fruitzuur treatment

45 minuten € 79
5 behandelingen in kuur met intake en evaluatie € 350

Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van verschillende soorten zuren afgestemd op jouw huid. Het doel? Meer collageen aanmaak, vermindering van pigment vlekken en een egalere huid.

Microneedling treatment

60 Minuten € 110
5 behandelingen in kuur met intake en evaluatie € 499

De fruitzuren in combinatie met de microneedling maakt deze behandeling heel effectief. Microneedling is een uiterst effectieve behandeling op het gebied van huidverbetering. Je krijgt een stevigere huid, we verminderen lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, grove poriën en littekens.

Anti-age treatment

60 minuten € 89

Een intensieve behandeling voor een stralende, gladde uiterlijk. Lijntjes en fijne rimpels zullen verminderen. De behandeling stimuleert de vorming van elastine en collageen. Ook vermindert/verzacht het ouderdomsvlekjes.

*Optioneel bij te boeken: een heerlijke decolleté- of nekmassage voor maar € 17 extra.

“Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal.”

Make-up

45 minuten € 50

Voor een prachtige dag, avond, feest of gala make-up.

Proef en bruidsmake-up

€ 100

Let op: bij mij in de salon, niet op locatie.

Make-up en advies

60 minuten € 70

Je krijgt een prachtige make-up met een persoonlijk advies en tips & tricks voor thuis.

Tarieven spray tan

Hele lichaam € 33

Alleen benen € 25

Spray Tan bruidsarrangement

€ 59 

Speciaal voor de toekomstige bruid of bruidegom! Kom een aantal weken voor je trouwdag langs voor een proef spray tan. Zo kunnen we kijken welke kleur het beste bij jou past. Ongeveer 3 dagen voor je trouwdag kom je weer langs voor de échte spray tan, zodat we de perfecte kleur hebben op deze belangrijke dag!